Кухар Липська О. П.

 
полінезіяф
  • Липська Олена Павлівна
  • Освіта: середньо-спеціальна
  • Посада: кухар ДНЗ №1 "Світанок"
  • Cтаж: 25 років 

 

У своїй роботі кухар керується:

  • Санітарно-епідеміологічними правилами і нормативами.
  • Методичними рекомендаціями щодо організації та проведення виробничого контролю на об'єктах, зайнятих виробництвом і реалізацією харчових продуктів. 
  • Правилами внутрішнього трудового розпорядку.
  • Наказами, інструкціями та розпорядженнями по організації харчування в дошкільних освітніх установах.
  • Правилами пожежної безпеки.
  • Правилами охорони праці і техніки безпеки при роботі з устаткуванням харчоблоку.

Посадові обов'язки кухаря:

  • Проводить маркування технологічного обладнання, інвентарю, посуду, тари відповідно до санітарних правил для сирих і готових продуктів.
  • При роботі технологічного обладнання повинна бути виключена можливість контакту сирих і готових до вживання продуктів.
  • Застосовувати миючі та дезінфікуючі засоби обов'язково відповідно до інструкції по режиму миття посуду і обробки інвентарю (з урахуванням конкретного режиму проведеної обробки).
  • Контролювати наявність інструкції на робочому місці.
  • Зберігати миючі та дезінфікуючі засоби в спеціально відведених місцях.
  • Дотримуватися інструкції режиму миття посуду і обробки інвентарю.
  • Зобов'язаний дотримуватися правила оброблення та приготування страв на спеціальних столах та спеціально маркірованим інвентарем.
  • Кухар зобов'язаний весь кухонний інвентар зберігати окремо і застосовувати суворо за призначенням.
  • Кухар забезпечує співробітників гарячим харчуванням відповідно до табеля харчування службовців на даний день.
  • Кухар готує окріп для пиття дітям в ємкості харчоблоку і видає його на групи за графіком сніданку
  • Кухар зобов'язаний брати участь у складанні меню на наступний день, приймати участь в засіданнях Ради по харчуванню.
  • Кухар зобов'язаний щодня вранці детально знайомитися з меню - розкладкою на день, розвісити продукти на кожен прийом їжі в окрему тару.
  • Зобов'язаний приймати від завгоспа продукти по меню - розкладці на завтрашній день під розпис.

 

Вітаємо, Вас!

Ви тут: Головна Кухар Липська О. П.